Een klank concert is meer dan muziek. Het is een heerlijke ontspanning die lang doorwerkt. Het is ook aandacht voor alle deelnemers persoonlijk.

Indian flute web.jpg

De spelers hanteren de diverse primitieve muziekinstrumenten van over de hele wereld en gebruiken de stem. Ieder concert wordt afgestemd op de aanwezige deelnemers.
Omdat er rondom, door de gehele ruimte wordt gespeeld, soms zelfs instrumenten op de deelnemers geplaatst worden, word je als het ware ondergedompeld in de klanken.
Door de diversiteit aan klanken ontstaat er op diverse momenten een diepe ontspanning en zoals we weten geeft een goede ontspanning ons weer nieuwe energie voor ons dagelijks leven. De energiebalans van het lichaam wordt weer in evenwicht gebracht.
Een klankconcert is een unieke ervaring!  
 
Klankschalen op kleed web.jpgRuim van te voren ben je welkom om een plaats voor jezelf te zoeken. Lijkt het je prettig om dicht bij de grote gong te liggen? Liever wat verder weg? Ben je vroeg genoeg dan kun je kiezen.
Voor de concerten in Den Haag wordt gebruik gemaakt van  een prettige ruimte met goede akoestiek. Yogamatten zijn aanwezig, neem je zelf je slaapmatje, slaapzak en kussen mee, dan zorgen die voor je eigen persoonlijke plek. 
 
Samen met maximaal 15 deelnemers laat je vervolgens de klanken over en door je heen komen en ervaar je een altijd uniek concert. Anderhalf uur ontspannen met bijzondere muziek en persoonlijke aandacht.
Na het concert is er altijd tijd voor een kopje thee, zo kun je weer rustig wennen aan het dagelijkse bestaan.
Voor een groep van 8 of meer personen kan ook een speciaal concert worden georganiseerd, ook op locatie.
Heb je belangstelling of heb je vragen, neem gerust vrijblijvend contact op.  
 
 
OPGAVE .
Reserveringen kunnen telefonisch of per e-mail worden gemaakt. Binnen een week dient het  verschuldigde  bedrag  over gemaakt zijn op Bankrekening NL11 TRIO 0254654134   S.J. van der Zwan te Den Haag  o.v.v.  adres, concert, gewenste datum en tijd! 
 
Yogamatten zijn aanwezig, het is wel aan te raden om zelf een matje mee te nemen.
Neem zelf voor meer comfort ,een slaapzak en een kussen mee.
Er is een beperkt aantal plaatsen. Toewijzing van de plaatsen gebeurt aan de hand van de bijschrijvingen op de girorekening. Deelnemers ontvangen een bevestiging. 
 
concertinstrumenten.jpg